Nytt för mig, utförsåkningens stora mysterier

Japp, jag stod på mina första utförsåkningskidor den 30/12! Till min förvåning gick det jäkligt fort att lära sig med lite hjälp av Vanja =). Iofs så har jag ju åkt längdskidor en hel del och åkt nedför backar men det går som inte riktigt att jämföra annat än att man har balansen inne… Nu ser jag fram emot nästa vända med skidorna, hade tänkt försöka hinna med det efter jobbet idag men kylan kom ivägen.

Fint före var det i Storklinten!

Det var en härlig känsla efter ett tag när man började känna att man åkte och hade kontroll =).

På skidorna för första gången!

En tanke på “Nytt för mig, utförsåkningens stora mysterier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s