Kandidatur till landsting och riksdag

Nu är det nomineringstider i socialdemokraterna för såväl landsting, riksdag och Europaparlamentet!

För min egen del så känns det naturligt att kandidera till landsting och riksdag. Det är i dessa församlingar som jag kan påverka i mina profilfrågor, kulturpolitik och regional utveckling. Tyngdpunkten i min kandidatur ligger på landstinget och jag både tror och hoppas att mina chanser är goda att få möjligheten att lägga ned min drivkraft och energi som förtroendevald för partiet och norrbottningarna. Norrbotten är inne i en komplex fas och olika delar av Norrbotten möter olika framtider, regionbildningen och övertagandet av ansvaret för den regionala utvecklingen är ett steg på vägen för att norrbottningarna själva, vi, ska kunna ta kontrollen över vår egen och regionens framtid.

Mina erfarenheter och egenskaper gör mig till en värdefull tillgång för partiet och för Norrbotten i såväl landsting och det framtida regionfullmäktige som riksdag. Jag hoppas på både partiets och ert förtroende!

Bifogat till detta inlägg är den presentationstext som ska bifogas s-föreningarnas nominering av kandidater till förtroendeposter, jag har anmält mitt intresse till ett flertal s-föreningar och min förhoppning är att så många som möjligt nominerar mig. Om det är någon s-föreningsrepresentant som känner att de vill nominera mig så kan du/ni alltså ladda ned presentationen som behöver bifogas nomineringen från denna länk: KandidaturNilsHarnesk

Nu ut i solen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s